2521069091 6948240774 22ο χλμ Καβάλας - Δράμας koutapat@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΚΟΥΤΑΣ Κ. & Σ.Ι.Α. Ο.Ε.
Είδη Υγιεινής - Πλακίδια - Έπιπλα Μπάνιου | Καβάλα - Δράμα


Στην εταιρεία ΚΟΥΤΑΣ Κ. & Σ.Ι.Α. Ο.Ε. μεριμνούμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για το μπάνιο και το δάπεδο.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου επιλέγοντας είδη υγιεινής, πλακάκια, έπιπλα μπάνιου, καθώς και υλικά για την κατασκευή και τοποθέτησή τους, εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής αντοχής και ξεχωριστής αισθητικής.

Κατά την πορεία της επιχείρησης, έχουμε αναλάβει πολυάριθμα έργα εξυπηρετώντας κατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες, καταστήματα και χώρους εστίασης σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας λειτουργώντας συμβουλευτικά για τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και τις δικές σας επιθυμίες.


 


 

     
 
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε λεκάνες, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, καμπίνες, μπιντέ, καζανάκια και ήδη Α.Μ.Ε.Α.
 
     
     
 
ΠΛΑΚΙΔΙΑ
Ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, στυλ και διαστάσεων για μπάνιο, κουζίνα, δάπεδο και επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πισίνας.
 
     
 
     
 
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
Φτιάξτε τη δική σας σύνθεση μπάνιου μέσα από πολλές επιλογές σε βάσεις, νιπτήρες, ντουλάπια, ράφια, καθρέφτες και φωτισμό για να αναδείξετε το χώρο σας.
 
     
     
 
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ
Προσθέστε μοναδικές λεπτομέρειες στο χώρο σας μέσα από μπαταρίες, στήλες ντους και αξεσουάρ από μέταλλο, πορσελάνη ή κεραμικά, καθώς και πολλές επιλογές επαγγελματικού εξοπλισμού.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ή επισκεφτείτε το κατάστημα μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.